Despre noi

SAXONINVEST  este un nume usor de indentificat  si de  recunoscut pe piata imobiliara.  De mai bine de 16 ani acest nume face parte din peisajul Bucurestiului, in  portofoliul sau bogat regasindu-se  aproape  toate tipurile de proprietati, atat  la  vanzare in reprezentare  exclusiva sau intermediere   cat  si la inchiriere: terenuri, case, vile,  apartamente, apartamente de lux, cladiri industriale,cladiri de  birouri, terenuri industriale, terenuri rezidentiale,  magazine sau  spatii de  depozitare.
 

SAXONINVEST  ofera tuturor clientilor   sai  o infrastructura nationala de marketing, servicii de   consultanta  imobiliara, publicitate, asistenta  pentru dezvoltarea organizationala si crearea unor oportunitati de  investitii.  

SAXONINVEST ofera  clientilor sai, o  atentie  deosebita  si o  analiza  atenta  a fiecarei  solicitari.  Clientii  ale  caror proprietati vor fi  gestionate prin SAXONINVEST,  beneficiaza de  consultanta  profesionala, urmarirea   tuturor  clientilor care doresc o  analiza de piata, consultanta  cu privire la anganjarea  unor credite ipotecare imobiliare.

De asemenea, SAXONINVEST ofera asistenta  investitorilor care doresc sa profite de cea  mai  buna oportunitate de a investi.
 

SAXONINVEST  se bucura de o buna  reputatie caracterizata  prin servicii de calitate si profesionalism reprezentand  un  puternic brand în domeniul imobiliar,  care se  bazeaza pe experienta profesionala proprie, asociata  totodata  si cu echipe de colaboratori externi.

 

SAXONINVEST  asigura un raspuns rapid si profesional fiecarui client, reprezentand  alternativa unor “Noi Perspective Imobiliare” venind în întampinarea cerintelor clientilor  sai, pornind intodeauna de la client catre oferta si  reusind astfel sa;

     " TRANSFORME VISELE IN  REALITATE ! "


  

Pentru buna functionare a acestui site sunt necesare fisiere de tip cookie. Continuare navigarii implica acceptarea lor.  Accepta